benvinguts!!!

Aquest és el meu blog de vivències.... sorpreses i emocions, en fi, un llibre per escriure, un llibre en blanc on les pàgines es fan segons a segons.
... espero que el disfruteu!

lunes, 22 de agosto de 2011

TRAM 3 DIA 3 D’AGOST: ZARAGOZA-GALLUR




Ens vam llevar tard però això va fer que ja anéssim molt a remolc. Vam estar molt bé al camping de Saragossa. Per sortir de la ciutat vam fer una mica més de volta per veure totes les instal•lacions que va deixar la celebració de la Expo. Esmorzem improvisadament en un parc fent entrepans de llaunes de sardines, ens quedem sense piles a la càmera i com han de ser piles no-alcalines doncs no en trobem i per tant, no en comprem.
Crec que tinc símptomes de deshidratació ja que em fa mal de cap i no ‘tiro’ això que no parem de beure durant la ruta...
Arribem a Utebo (uns 22 kms) a l’hora de dinar i casualment topem amb el regidor d’esports dins el Pavelló quan els preguntem on podem anar a fitxar la credencial, ens reben super be i ens ‘escorten’ al bar de la piscina perquè ens facin un super dinar. Després amb la torradora, a 40 graus hem sortit cap a Gallur (uns 23 kms +) on ens han dit que hi ha camping.


Anem creuant l’Ebre, això és el màxim de vegetació que veiem els pobles al voltant del riu i els Galachos (formacions de meandres que el riu alimenta). El tram de camí de Santiago es confon aqui força amb el GR99 camí de l’Ebre tant que acabem fent una circular i sortint a un poble que ja havíem estat!
Decidim fer carretera fins a Gallur, és la via d’escapament + ràpida.
Quan arribem resulta que el camping era el d’una ‘rave’ que havíen fet el cap de setmana abans (d’això la meva frase de l’encapçalament!) però es veu que feia un mes que a l’antiga estació de tren havien inaugurat un alberg!

Quasi que l’estrenem i ens donen allà una ‘suite’ perfecte! Casualment trobem un home que ens diu que havia tingut una casa a Can Mas (Piera) Collons que petit és el món!! La Chelo de l’alberg i la seva companya ens reben super be i parlem i parlem fins que ens adonem que són la una i hem d’anar a dormir!!
No hem vist el poble i ens queden ganes de tornar-hi!!!
Per cert, aconseguim piles per a la càmera però no ens funciona! Creiem que se’ns ha espatllat per la calor. Tirem de càmera de telèfon.





No hay comentarios:

Publicar un comentario